22 Mart 2016 Salı

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE OLMAZSA OLMAZLAR

SELAAM KIZLAR..
Mevsim bahara dönerken gardıropların olmazsa olmazı bu listede ki parçalar! Keyifli okumalaar..


  • BLAZER CEKETLER
Hem şık hem de spor kombinlerde tercih edilebilecek kurtarıcı parçalardan blazer ceketler sezon geçişlerinde oldukça hit parçalardan.. Jean ve spor ayakkabılarla oldukça tarz ve rahat kombinler yaratılabilir aynı zamanda havuç dilim pantolonlarla kombinleyerekte  iş stilini yansıtabilirsiniz.


  • İNCE PARDESÜLER
Sezon geçişleri için ince pardesüler. trençkotlar adeta biçilmiş kaftan..Günlük hayatta oldukça rahat ve her kombine uyum sağlayabilen trençkotlar bu sezonda vazgeçilmez parçalardan.Soğuk havalar yavaş yavaş uzaklaşırken gardırobunuza ekleyin derim..





  • SMOKIN PANTOLONLAR
Maskülen severlerin vazgeçilmezi olan parçalardan smokın pantolonlar, maskülen tarz ayakkbılara en çok yakışan  parçalardan olsa gerek.. Yine sezon geçişlerinde rahat kombinlenebilecek parçalardan olduğu kesin..





  • VE TABİ Kİ JEANLER
Her mevsimde, her sezonda en çok sevilen ve tercih edilen parçalar şüphesiz ki jeanler..Herkes tarafından sevilen hemen hemen istenilen her tarz da rahatça kombinlenebilen nadir parçalardan olan jeanler! Bahar aylarına geçişte de tabi ki olmazsa olmazlardan.




  Sevgiyle kalın<3

                                                                                                                  Wake up be stylish

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder