1 Ocak 2016 Cuma

MUDO-ARZU KAPROL

Selaam! Yılbaşı alışverişi yaparken gözümüze takılan ve sizinle de paylaşmak istediğimiz özel koleksiyonlar oldu.Bunlardan  biri ise ARZU KAPROL'UN MUDO için özel olarak hazırladığı koleksiyon. Görsellerde de görmenizi sağlayarak size koleksiyondan bahsetmek istiyoruz..


Mudo her bakımdan özenli bir çalışma gerçekleştirip en ince ayrıntıya kadar düşünmüş. Seçkin Mudo mağazalarında koleksiyon için standlar tasarlanıp kurulmuş; ayrıca klasik Mudo etiketleri yerine özel logo ile tasarlanmış etiketler kullanılmış. 


Koleksiyonun dikkat çeken renkleri; turuncunun oranj denen hali, gece mavisi ve vazgeçilmez olan siyah rengi tabi ki de... Koleksiyonun parçaları her ne kadar dikkat çekici olsa da, zamansız ürünler. 


Koleksiyonda kadınsı parçalar ön planda olup,abartıdan da kaçınılmış.

Zaten normalde de Arzu KAPROL'un çizgisini ve tasarımlarını beğeniyorsanız kesinlikle bu koleksiyondan parçalar edinmelisiniz. Özellikle yılbaşı indiriminden faylanmanızı tavsiye ederiz.


Biz birer dış giyim aşığı olarak özellikle fotoğraflarda ki parçaları çok beğendik. En kısa zamanda bir Mudo mağazasına ya da https://www.mudo.com.tr/arzu-kaprol linkine göz atarak favori parçalarınızı edinebilirsiniz. Sevgiyle kalın <3

Gise's Lifestyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder