28 Aralık 2015 Pazartesi

BARE IT ALL ve VELVET TEDDY MUADIL Mİ, DEĞİL Mİ?


Merhaba! Bugün MAC'in hemen hemen herkese yakışan ruju Velvet Teddy ile onun muadili olduğu konuşulan, Gratis'lerde bulunması bir hayli zorlaşan, Wet'n Wild'ı  Bare It All rujunun gerçekten muadil mi, değil mi bakalım istedim. 

Öncelikle daha rujları açar açmaz yapılarının ne kadar farklı olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Bare It All ve Velvet Teddy mat bitişli rujlar olarak geçiyor. Ancak Bare It All, Velvet Teddy'nin yanında tebeşir gibi gözüküyor. 
Buna rağmen ele sürüldüğünde bitişlerinin çok benzer olduğunu düşünüyorum. Renklerine bakacak olursak; Bare It All Velvet Teddy'e göre daha fazla pembelik içeriyor, Velvet Teddy ise çok daha asil bir kahve tonu. 
Direkt olarak güneş ışığında bile Bare It All ne kadar daha kahveye dönse de farkları belli oluyor. O yüzden kesinlikle muadil olduklarını düşünmüyorum. Hatta aynı renk skalasında bile değiller farklı renklerden geliyorlar. Dudak duruşları da kesinlikle ve kesinlikle çok farklı.
Her şeye rağmen ikisi de benim favori rujlarımdan ve aralarında tercih yapmak istemem ikisinde makyaj koleksiyonumda devamlı olarak bulunması taraftarıyım. 
Sizinde eklemek istediğiniz bir şeyler varsa, buradan ya da Instagram'dan bize yorum bırakabilirsiniz. Sevgiyle kalın <3
Live, love 'n make up

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder