4 Aralık 2015 Cuma

İlk Yayınımız ile merhaba, IFW

Herkese merhaba,
An itibari ile ilk blog yazımızı sizinle paylaşıyoruz, bunun yarattığı heyecan ve mutluluk bizim için paha biçilemez..

İnsan hayatta istediği ve başarılı olabileceğini düşündüğü her şeyi denemeli;  çünkü hayat keşkeler  için o kadar da uzun değil.
Biraz kendimizden bahsetmemiz gerekirse iki arkadaş olarak bu yola çıktık ve sizinle günlük hayatta ki deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. Peki bunlar neler olacak derseniz, blog öncelikle modaya dair izlenimlerimiz, kozmetik ve güzellik deneyimlerimizi içerecek. Aynı zamanda bunun yanında günlük hayattaki bütün deneyimlerimizi  sizinle paylaşmak istiyoruz.

Kısa bir açıklama yaptıktan sonra, ilk blog yazımızda geçtiğimiz akşam İZMİR ARENA ‘da başlayan IZMIR FASHION WEEK’in ilk defilesinde bulunduk ve size ondan bahsetmek istiyoruz.
Yeni atölyesiyle Alsancak'ta yaklaşık 8 aydır aktif olarak özel tasarım ürünlerinin satışını  yapan  Günce KÜÇÜK’ün defilesine davetli olarak katılma fırsatımız oldu. Küçük'ün ilk defilesi bizim beklentimizi  oldukça karşıladı. Sektöre yeni girmiş bir tasarımcının ilk defilesi deneyimi  olarak zihinlerde güzel bir izlenim  bıraktığını düşünüyoruz. Defilenin konsepti  BLACK & WHITE olarak düzenlenmişti. Tamamem siyah ve beyaz renklerinin tek ve  harmanlanmış olarak kullanıldığı tasarımlar podyumda yer aldı. Dikkatimizi çeken tasarımcının yoğunlukla kullandığı peluş kürk olarak adlandırabildiğimiz kumaştı . Yaklaşık 20 dakika süren defilenin mankenleri Rönesans ajansa aitti. Defile İZMİR ARENA’ da gerçekleşti. Bir hafta boyunca sürecek olan Izmir Fashion Week  yeni tasarımcıların ilk defilelerini de gerçekleştirmesine olanak sağlayan bir moda haftası olarak akıllar da kalacak diye düşünüyoruz.
Umarım sizin için de güzel bir başlangıç  ve keyifli bir yazı olmuştur ve şimdiden hepinize teşekkür ederiz. Diğer blog yazılarında görüşmek üzere..


                                                                                      giseslifestyle








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder