20 Aralık 2015 Pazar

NIGHT OUT SHOPPING 2015

Selaam!İlk olarak 2010 yılında başlayan ve düzenli olarak her yıl bir yenisi düzenlenen NIGHT OUT SHOPPİNG fest'in bu yıl ki organizasyonu da  18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşti.Biz de İzmir ' de bu tarz etkinlikler olduğu zaman tabi ki orada bulunarak size atmosferi aktarmak istiyoruz. Live love'n make up ile birlikte Night out shopping'in ilk akşamı oradaydık.Etkinlik Alsancak Gül Sokak'ta gerçekleşti..Etkinlik her yıl  Dora Magazin Dergisi tarafından düzenlenmektedir..


Etkinliğin güzel yanı tabi ki de gül sokakta bulunan bütün mağazaların geç saatlere kadar açık olması ve indirim olanağı sağlaması. Etkinlik'te; İzmir'in önde gelen markalarının, spor salonlarının, güzellik merkezlerinin standları  bulunmaktaydı. Bunların yanı sıra ünlü modacıların ve markaların özel tasarımlarını podyumda ünlü mankenler taşıdı.



Benim defileler arasında ki favorim ise Rougeet Blanc Desinger Store'un satışını yaptığı modacıların tasarımları özellikle çizgisini her zaman beğendiğim Selma ÇİLEK 'in tasarımları podyumun en dikkat çeken tasarımlarıydı.







Bu yıl da çok başarılı,eğlenceli,moda sektörüne ve özellikle İzmir'e oldukça katkı sağlayan bir organizasyon olduğunu ve akıllarda kaldığını düşünüyorum.Diğer blog yazılarımda görüşmek üzere..hoşçakalın..:)

Wake Up Be Stylish

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder