22 Aralık 2015 Salı

SENİ BEKLİYORUZ 2016!

Selam! 2015'in son günlerine gelmiş, 2016'yı beklerken bir yeni yıl yazısı da bizden size gelsin.
Kış zaten en sevdiğimiz mevsimdir; Aralık ayı ise en keyiflisidir. Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte her yerin  ışıl ışıl olması,sokakların rengarenk süslerle süslenmesi, sevdiklerimize alınan küçük yılbaşı hediyeleri bu ayın güzel olmasının en büyük sebeplerinden tabi ki de.

Alsancak,Rue 138
Bu coşkunun haricinde; yeni yılı, yeni umutlar, yeni hayaller, yeni başlangıçlar için bekliyoruz aslında. Her sene yeni bir umut düşüyor mu sizin de içinize? Her gelecek yıl ve hatta her yeni bir gün... İnsanın beklentileri, heyecanları, umutları olmalı ki hayatta devam edebilsin yoluna; çünkü hayatta hepimiz çeşitli engellerle karşılaşmışızdır,ancak içimizdeki  heyecanlar, umutlar bize her zaman güç vermiştir. 
BİKE BABADAĞ İÇ MİMARLIK


Annemin arkadaş yemeğinden :)
İşte tamda bu yüzden 2016'ya günler kala hayallerinizi, umutlarınızı ve hedeflerinizi tazeleyin ki bunlarla beraber sizde yenilenin. Geçen günler geride kaldı, ve en değerli an şu an. Her zaman yeni bir gün yeni bir başlangıçtır. Ayrıca önünüzde hiç bitmeyecek yarınlar var. Değiştirmek istediğiniz şeyler için tam zamanı. Emin olun bu güç içinizde bir yerlerde çoktan mevcut.

Annemin arkadaş yemeğinden :)
Mutlu olacak bir çok sebebiniz varken, hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Umarım 2016'da sizin için yeni başlangıçlara, yeni heyecanlara yol açar. Yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk, huzur dileriz. Sevdiklerinizin yanınızda olduğu çok daha güzel günleriniz olsun. Her zaman sevgiyle kalın.
Gise's Life Style <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder