9 Aralık 2015 Çarşamba

THE BALM / PUT A LID ON IT ve FLORMAR / EYE PERFECTION PRIMER

Merhaba! Hayatımıza far bazı girdiğinden beri makyaj severleri ikiye bölen soru; doğru far bazı nasıl olmalı? Aslında bu tamamen kişisel beklentilerinize ve göz yapınıza bağlı bir şey. bu yazı da sizin için iki farklı far bazının karşılaştırmasını yapacağım; The Balm Put a Lid on Primer ve Flormar Eye Perfection Primer.
The Balm daha kremsi yapıya sahip şeffaf bir ürün, Flormar ise daha concealer gibi renge sahip ve kıvamlı (bende ki 04 Bright Illuminator) 
Dağıttığınızda ise tıpkı fotoğraftan anlayabileceğiniz gibi The Balm tamamen yokolurken, Flormar kendi rengini bırakıyor. Göz kapakları daha mor, kahverengi ya da damarlı olanlar için Flormar kapatıcı yapısıyla belki de biçilmez kaftan olacaktır. 
Şu da reddedilemez bir gerçektir ki The Balm'ın ürünü farın direkt renginin ortaya çıkmasında büyük rol oynamaktadır. Fotoğrafa bakarsanız en üste yalnızca farı uyguladım, ortadaki The Balm'ın en alttaki ise Flormar'ın üzerine uygulanmış hali. Flormar her ne kadar farın rengini gösterse de kendisi de renkli olduğu için bana renkleri daha yumuşatıyormuş gibi geliyor. Benim tercihim daha çok The Balm'dan yana çünkü hem göz makyajının gösterişini hemde eyelinerımın bile kalıcılığını arttırdığını düşünüyorum. Fiyatlarına gelirsek The Balm 36 TL, Flormar ise 20 TL.
Sizde kendi beklentinizi keşfedin ve ona göre tercihinizi yapın. Sevgiyle kalın <3

Live Love'n Make Up

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder